Pàgines

dijous, 31 d’octubre del 2013

Espectacle de Magia - Kilin Mag

ESPECTACLE DE MAGIA AMB KILIN MAG 

CARBASTANYA 2013


El passat dia 26 d'octubre, vàrem gaudir d'un extraordinari espectacle de Màgia, al Centre Cultural de la Llagosta, a càrrec de Kilin Mag.


Tot i que competia directament amb l'horari d'un Barça - Madrid, el nostre Mag va ser capaç d'atreure a unes 170 persones, moltes d'elles nens i nenes.


Des d’un bon començament ja es va ficar ràpidament al públic a la butxaca, fent aparèixer i desaparèixer un colom.

Aquest primer número va donar pas a la participació del primer voluntari, un nen, amb el qual el Mag, ens va "poder ensenyar" com funcionava el truc de la bossa i l’ou, per passar directament a fer desaparèixer en el següent número una ampolla de Coca-Cola.

Desprès, ens va fer tota una demostració dels seus poders telepàtics, a l'endevinar amb una foto, la persona famosa que havia pensat un voluntari. La va clavar!!!!

Impressionant el joc de les cordes, on aquest Mag ens va demostrar la seva habilitat d'una manera majestuosa, acompanyat pel so d'una música romàntica. 

A continuació ens va delectar amb altres números com la foto al públic, la carta signada, la moneda viatgera fins arribar al punt culminant dels paraigües, on la seva companya, l'Ariadna, es ficava dins d'una caixa i el Mag, introduïa un munt de paraigües com si fossin espases....

El show va acabar fent aparèixer de nou el colom, i va fer que nevés sobre l'escenari.

Amb aquesta actuació, Kilin Mag ens va demostrar, no només ser un gran mag, sinó també un excepcional humorista, per les grans dosis d'humor a la funció, amb continus i enginyosos gags.

Desde LL+ACT. ens alegrem que el públic decidís canviar aquella tarda, la "màgia del futbol", per la veritable passió d'un espectacle creatiu, apassionant i al cap i a la fí cultural!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada