Pàgines

diumenge, 21 de juliol del 2013

CINEMA INFANTIL SOLIDARI - PAS Campanya de recollida d'aliments


Centre Cultural de La Llagosta - 23/07/2013


El proper dimarts 23 de Juliol es farà la darrera projecció dins d'aquesta campanya de recollida d'aliments, que consisteix en una entrada gratuïta a canvi d'un aliment per persona.
Recordeu que podeu escollir entre els següents aliments:
Arròs, pasta, llegums secs, llet i oli



En una ambientació selvàtica es troba un simpàtic, ingenu i bondadós personatge que gràcies a les seves grans orelles, creu sentir "alguna cosa" en un gra de pol·len que s'allotja en un trèvol.
Un film que aporta als més petits els valors essencials per viure en societat, com la solidaritat, el compromís, el valor per dir la veritat malgrat les conseqüències, el respecte a la persona, l'amor, el perdó i sobretot la igualtat.La pel·lícula té un munt de situacions còmiques que faran les delícies dels nens. 
Una pel·lícula perfecta, amb la qual, riure i divertir-se serà per als que som més grans,un bon passaport a la nostra infància, 
Us esperem a la propera sessió de Cinema Infantil Solidari, el dimarts 23 de juliol a les 18,30 h al Centre Cultural de la Llagosta.
Us recordem que el requisit per accedir a la sala és aportar aliments. Aquests aliments van destinats a l'ajuda social local a la Llagosta.

Gràcies per la vostra participació i ajuda 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada