Pàgines

diumenge, 23 de juny del 2013

CONCERTS A LA FRESCA - MAUDE 

LA LLAGOSTA 13.06.13 - Plaça Pere IV





Una banda de Barcelona, formada per Pedro, Ivan, Josep i Carles que repeteixen aquest any a La Llagosta amb els concerts a la fresca

La formació es va començar a gestar a principis de l'any 2010. Els integrants de la nova formació portaven amb si sòlides experiències passades, adquirides en les extintes formacions Troupe Fatale i Atrapats en Blau.

De seguida es van posar a treballar i a dedicar-se al nou objectiu i molt aviat van tenir una bateria de cançons amb les quals poder llançar-se a la carretera i proposar l'entrada a un estudi. 
Al cap de poc temps van gravar el seu primer single i el videoclip de "Vas dir" i uns mesos després van llançar el seu primer EP "Gairebé Herois", autoeditat sota l'àlies de la Casa Sense Balcó.

Amb el seu primer treball han començat a girar per diferents sales espanyoles i sobretot per l'escena independent de Barcelona i petits festivals. Han compartit cartell i escenaris amb bandes com Tiki Phantoms, Her Only Presence, Stige, Havalina, Nothink, Fuckin 'Bollocks o Trestrece entre d'altres.

El retrobament musical amb el grup MAUDE ens va tornar a sorprendre amb nous temes i altres que formen part del seu repertori. 

La simpatia de la banda juntament amb el format acústic van ser els ingredients per gaudir d'un concert proper en el que van implicar al públic en diversos moments.

El punt final del concert va ser el públic corejant un dels seus temes.

Volem donar les gràcies a MAUDE, ART CERVECERS, JUAN MANUEL i CAN GRANOTA i a tot el públic assistent per la seva participació en aquest esdeveniment. 

Podeu escoltar les seves cançons:

https://soundcloud.com/maudegrupo



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada