Pàgines

dimarts, 12 de març del 2013





La crema

quan crema
no és bona crema.
Cal deixar-la reposar
i posar-la a la nevera
per fer postres l’endemà.
L’endemà fa un tel gruixut
que si se’l toca per sobre
sembla ben bé de vellut.
Dessota hi ha un mar molt dolç
que fa ben poques onades
i agrada a moltes i a molts.
La crema
quan crema
no és bona crema.
Bon Profit!

Miquel Martí i Pol

1 comentari:

  1. Vull donar les gracies en primer lloc a
    LEKUE (http://www.lekue.es/),
    MERCAT MUNICIPAL LA LLAGOSTA (http://lallagostamercadomunicipal.blogspot.com.es/2011/05/pagina-del-mercado-municipal-de-la.html) ,
    LA TROUPE CAFÉ (http://es-es.facebook.com/pages/La-troupe-cafe/239186876104438) ,
    FORN RIBAS i
    VINS I CAVES BOREAL (http://www.vi-boreal.es/)
    per el seu suport en aquesta segona edició del CONCURS i TALLER CREMA DE SANT JOSEP 2013 a la Llagosta.

    Agrair i felicitar al nostre cuiner EL CUINER A CASA (http://www.elcocineroencasa.com/) per la fantàstica tasca desenvolupada durant el taller de Crema de Sant Josep. En el que una vintena de nens/es de diferents edats han participat de forma molt animada.

    També agrair a tots els participats per el seu interès per formar part d’aquesta festa que busca donar a conèixer aquesta recepta catalana com a element gastronòmic característic dins de la celebració de la festa de SANT JOSEP patró de la Llagosta.
    Jordi R

    ResponElimina